Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/clients/client39/web108/web/include/config.php on line 15
Navirex - Despre noi

DESPRE NOI

Despre noi

 

Firma cu capital privat, infiintata in noiembrie 1992 prin reorganizarea unor firme cu traditie in tehnologii de avangarda, specializate in activitati de montaj, reparatii, modernizari si service in domeniul naval si terestru la instalatii electrice, electronice si automatizari.

 Dezvoltarea firmei s-a produs treptat, prin specializari ale personalului tehnic si de executie si prin investitii in dotari de aparatura si echipamente performante de inalta tehnologie, necesare activitatilor ce se desfasoara atat la bordul navelor maritime, fluviale, platforme marine de extractie si foraj, la diverse instalatii electrice portuare, cat si in ateliere proprii de productie.

Extinderea activitatilor si a colaborarilor cu o gama larga de beneficiari s-a datorat in special profesionalismului si cerintelor impuse personalului tehnic si de executie din cadrul firmei. Astfel, s-au reusit colaborari pe piete externe, prin realizarea de lucrari complexe in domeniul  instalatiilor electrice, electronice si automatizari terestre si navale solicitate de catre diversi contractori.

In sistemul de management al calitatii, NAVIREX este certificata conform standardului ISO 9001 : 2008 de catre Germanischer Lloyd prin certificatul No : QS -4210 HH din octombrie 2006, asigurand astfel nivelele de calitate impuse in serviciile prestate, implementand continuu in cadrul activitatilor desfasurate, cerintele de calitate si standardele impuse.

Atestarea capabilitatii tehnice in domeniul naval pentru lucrari cu profil electric, electronic, automatizari si mecanic a firmei este avizata din anul 1994 si recertificata de catre A.N.R. prin Autorizatia nr. 3/1280 HM / 111 -1 din iunie 2011, aceasta fiind inca o garantie in realizarea solicitatrilor clientilor din domeniul naval.Politica NAVIREX SRL in domeniul calitatii se reflecta in performantele calitative si tehnice ale produselor si serviciilor oferite clientilor.

Pentru atingerea acestui scop, Politica in domeniul Calitatii are in vedere urmatoarele obiective:

1. Permanenta imbunatatire a intregii activitati, astfel incat sa obtinem constant rezultate mai bune, rezultate care sa permita in timp dezvoltarea firmei, cresterea salariilor si a profitului.

2. Satisfacerea cerintelor clientilor cu produse si servicii de cea mai buna calitate, la timp si intotdeauna

3. Strangerea legaturilor de colaborare cu clientii si furnizorii in cadrul unor relatii de lunga durata pe principiul parteneriatului si respectului reciproc.

4. Furnizarea increderii si sigurantei catre angajati.

5. Educatia si instruirea permanenta a angajatilor firmei in vederea cresterii competentei profesionale si imbunatatii sistemului de management al calitatii

6. Mentinerea si imbunatatirea continua a sistemului de managment al calitatii in conformitate cu cerintele standardului ISO 9001:2008

 

        Director General                             

        Ing. MARCELA POPA                                                  


 

Acasa | Despre noi |Servicii | Parteneri | Galerie imagini | Contact

Copyright (c) 2022. NAVIREX  |  Realizat de MediaZoom