Despre Noi

Despre Noi

Despre Navirex

Istorie

Firma cu capital privat, infiintata in noiembrie 1992 prin reorganizarea unor firme cu traditie in tehnologii de avangarda, specializate in activitati de montaj, reparatii, modernizari si service in domeniul naval si terestru la instalatii electrice, electronice si automatizari.


Extindere

Extinderea activitatilor si a colaborarilor cu o gama larga de beneficiari s-a datorat in special profesionalismului si cerintelor impuse personalului tehnic si de executie din cadrul firmei. Astfel, s-au reusit colaborari pe piete externe, prin realizarea de lucrari complexe in domeniul  instalatiilor electrice, electronice si automatizari terestre si navale solicitate de catre diversi contractori.

Dezvoltare

Dezvoltarea firmei s-a produs treptat, prin specializari ale personalului tehnic si de executie si prin investitii in dotari de aparatura si echipamente performante de inalta tehnologie, necesare activitatilor ce se desfasoara atat la bordul navelor maritime, fluviale, platforme marine de extractie si foraj, la diverse instalatii electrice portuare, cat si in ateliere proprii de productie.


Management

NAVIREX SRL este certificată în sistemul de management al calității, la standardul ISO 9001:2015 pentru: – reparații și upgrade pe profil mecanic, electric, electronic și de automatizare; – fabricarea de panouri/tablouri electrice, piese din oțel și tubulatură; – lucrări de mecanică și sudură. Alte certificări/autorizări: operator economic intracomunitar, licență de lucru în perimetrul Zonelor Libere Constanța și Basarabi, cod NATO de agent economic etc.


Projects Completed

Staff members

Million Man-hours

Awards won


Politica NAVIREX SRL in domeniul calitatii se reflecta in performantele calitative si tehnice ale produselor si serviciilor oferite clientilor. Pentru atingerea acestui scop, Politica in domeniul Calitatii are in vedere urmatoarele obiective: 1. Permanenta imbunatatire a intregii activitati, astfel incat sa obtinem constant rezultate mai bune, rezultate care sa permita in timp dezvoltarea firmei, cresterea salariilor si a profitului. 2. Satisfacerea cerintelor clientilor cu produse si servicii de cea mai buna calitate, la timp si intotdeauna 3. Strangerea legaturilor de colaborare cu clientii si furnizorii in cadrul unor relatii de lunga durata pe principiul parteneriatului si respectului reciproc. 4. Furnizarea increderii si sigurantei catre angajati. 5. Educatia si instruirea permanenta a angajatilor firmei in vederea cresterii competentei profesionale si imbunatatii sistemului de management al calitatii 6. Mentinerea si imbunatatirea continua a sistemului de managment al calitatii in conformitate cu cerintele standardului ISO 9001:2008

Navirex SRL este autorizata ca producator de servicii în domeniul naval, avand Autorizatia emisa de catre Autoritatea Navala Romana cu nr.83809SAPNI SP-HM, pentru lucrari pe profil electric, electronic, automatizari si mecanic, cuprinzand urmatoarele domenii de aplicare:

1.   Proiectare tehnologica, constructie, montare si punere in functiune a echipamentelor electrice terestre si navale.

2.   Proiectare tehnologica si confectionare de subansamble electronice.

3.   Instalare de echipamente si subansamble de automatizare.

4.   Modernizare de echipamente electrice si automatizare.

5.   Confectionare de trasee electrice de medie si joasa putere.

6.   Constructie de tablouri si elemente de masura si semnalizare.

7.   Lucrari de reparatii instalatii electrice la nave si verificarea rezistentei de izolatie.

8.   Lucrari de reparatii instalatii de automatizare la nave si verificari AMC-uri electrice si mecanice.

9.   Lucrari de reparatii si intretinere instalatii de semnalizare si avarie.

10.  Lucrari de reparatii si intretinere instalatii radio si telefonie.

11.  Verificarea releelor termice si electromagnetice ale intrerupatoarelor automate tip USOL 100, 250, 500 (630) A.

12.  Verificarea si reglarea releelor termice tip TSA cu truse de curent.

13.  Verificarea protectiilor termice si electromagnetice pentru intrerupatori automati cu trusa de curent.

14.  Verificarea presostatelor si termostatelor cu trusa de presiune si temperatura.

15.  Lucrari de reparatii instalatii si tubulatura – instalatii sanitare si termice, instalatii de apa potabila, instalatii de apa menajera, instalatii de balast.

16.  Lucrari de mecanica si lacatuserie usoara.

17.  Reparatii motoare si diesel generatoare, mecanisme de propulsive, instalatii de punte si instalatii hidraulice navale.

18.  Montaj si service la indicatoarele vitezei de giratie de la bordul navelor fluviale.

19.  Executia iluminatului de joasa inaltime la bordul navelor de pasageri.

20.  Montaj si service la sistemul de lumini de navigatie la navele maritime si fluviale.

Pentru mai multe detalii, contacteaza-ne!

CONTACT